Francesc Soulié obté el 69è lloc en l’esprint disputat a l’estació d’Oberhof

Redacció

Francesc Soulié ha acabat en la 69a posició en la tercera prova, l’esprint, del Tour de Ski, que es disputarà fins al 9 de gener a Alemanya. L’andorrà, que amb el resultat d’ahir suma 167,75 punts FIS, va marcar un temps de 2 minuts i 49 segons, a poc més de 20 segons del guanyador de la prova, el suec Joensson.

L’italià Dario Cologna, tercer a l’esprint, continua liderant el Tour de Ski.
Al final de la prova, Soulié mostrava la seva decepció pel resultat obtingut i va assegurar que, malgrat que es va trobar “bé” durant la cursa, no entenia per què havia estat “lent”. “És un dels pitjors esprints que he fet en Copa del Món”, va afirmar sobre la prova, tot i que es va mostrar convençut de “seguir endavant i mirar de millorar”.
Avui, al camp de neu d’Oberhorf, Soulié disputarà la quarta prova de la competició, els 20 quilòmetres amb sortida en massa. “Serà una cursa molt dura en què hauré d’aguantar el ritme que marquin el conjunt de corredors”, va destacar l’esquiador andorrà, que es va mostrar esperançat que “vagi millor que no pas avui [ahir per al lector] i pugui fer una bona cursa”.
El Tour de Ski va arrencar dissabte amb la disputa d’un pròleg de 3,75 quilòmetres, en el qual Soulié va acabar en la 72a posició amb un temps de 8 minuts i 22 segons, a 48 segons del suec Markus Hellner, el més ràpid en la cursa. Dissabte, en la carrera dels 15 quilòmetres clàssic, va acabar en la 71a posició i va obtenir 143,6 punts FIS, prova que es va adjudicar l’italià Cologna.
D’altra banda, Carla Altimir, de l’equip femení d’esquí alpí,  competirà avui en un eslàlom gegant a Morzine (District du Chablais), mentre que l’equip masculí d’esquí alpí disputava ahir, al tancament de l’edició, un eslàlom nocturn al camp de neu de Chatel.