Gaset venç en ‘scratch’ al Prat la primera cita del Circuit Andbanc

La meteorologia va aguantar i la pluja només va fer acte de presència en el tram final de la primera etapa del Circuit Andbanc, que es va disputar en un escenari ideal com és el Reial Club de Golf del Prat.

Els inscrits per a aquesta cita inaugural van ser 84. Era la primera vegada que el prestigiós camp català, en les onze edicions de l’esdeveniment, albergava una de les etapes i els golfistes van jugar al recorregut rosa, traçat que del 5 al 8 de maig acollirà l’Open d’Espanya, puntuable per al Circuit Europeu.

El guanyador en categoria scratch va ser Francesc Gaset, que va signar una targeta de 24 punts. En handicap inferior el vencedor va ser Albert Parrilla amb 34, mentre que en handicap superior va aconseguir la victòria Gilbert Montané amb 36. La segona volta del Circuit Andbanc, que està organitzat pel Club de Golf Principat d’Andorra, es disputarà el 30 d’abril a l’Empordà Golf Resort. La tercera serà el 20 i 21 de maig al Club de Golf Costa Daurada, mentre que la final es tornarà a disputar a El Saler. Serà del 2 al 5 de juny.