Gaudi Vall al calaix més al del podi en la prova de Lleó.

Gaudi Vall es proclama campió d’Espanya en la prova de Lleó

Redacció/Foto: FAM

El jove Gaudi Vall s’ha proclamat aquest cap de setmana campió d’Espanya de trial en la categoria juvenil A després d’adjudicar-se la prova disputada a Pobladura de las Regueras (Lleó), segons va informar ahir la Federació Motociclista d’Andorra en un comunicat. Vall s’ha adjudicat el campionat després d’haver sumat tres victòries i una segona posició en les diferents proves.
Per la seva part, Jan Gabriel, en categoria juvenil B, va aconseguir la catorzena posició de la prova i també el catorzè lloc al Campionat d’Espanya de la categoria, mentre que, en categoria femenina B, Laia Pi, vuitena a Lleó, va acabar també la competició en la vuitena posició.
Per la seva part, Jordi Lestang va ser desè en categoria júnior, mentre que, en TR3, Oriol Pi no va poder prendre part en aquesta prova a causa d’una lesió.
Precisament, tant a Lestang com a Pi encara els queden tres proves per completar el Campionat d’Espanya de Trial, que es disputaran el 30 de setembre a Àvila, el 21 d’octubre a Madrid i el 18 de novembre a Còrdova.