Àlex Rente va tancar la golejada anotant el 6 a 1.

Golejada de l’Andorra B, que se la jugarà amb l’Organyà

Redacció / Foto: FC Andorra

L’Andorra B arribarà a l’últim partit de la fase de permanència a segona catalana amb opcions de salvar la categoria després de vèncer amb contundència el Balàfia per 6-1, en un partit que es va resoldre ja en el primer temps gràcies a l’encert dels tricolors en la rematada final.

Els d’Àlex Rodríguez es van avançar ja al minut 10 de joc quan Arnau, a la sortida d’un córner, va batre el porter visitant. Cinc minuts deprés Miki ampliava l’avantatge en aprofitar una passada d’Hugo i al minut 20 altre cop Arnau anotava el tercer després de culminar una bona combinació entre Rodrigo i Stiven. Un minut abans del descans, Marc feia el quart.

A la represa, el Balàfia va avançar línies i al minut 57 Jané retallava distàncies aprofitant una falta lateral. La reacció dels lleidatans, però, es va acabar aquí, i al 73 Stiven va fer el cinquè amb un xut potent des de fora l’àrea i, uns minuts més tard, Rente va tancar la golejada en rematar una bona passada d’Hugo al segon pal.

Per salvar-se, l’Andorra B, cuer del grup amb 5 punts, necessita derrotar diumenge vinent l’Organyà, segon amb 7 punts, a domicili.