Golejada del Sant Julià en un partit que s’acaba abans de la mitja hora

Redacció

La setena jornada de la Lliga Nacional va estar marcada per les condicions meteorològiques que es van produir al Principat i pel desenvolupament d’algun dels partits. Per la seva part, els colíders continuen guanyant i posant distàncies en la classificació.

Partit curiós, el que va enfrontar el Matecosa UE Sant Julià i el Construccions Modernes Inter Club Escaldes, amb victòria per als primers per 0-7. El matx només va durar 26 minuts per falta d’efectius dels escaldencs. S’havien presentat amb només 8 jugadors, dels quals dos es van lesionar, així que l’àrbitre va xiular el final del matx ja que el reglament no permet que continuï el joc amb un equip amb menys de set jugadors. En el temps que va durar el partit el Sant Julià va ser capaç de transformar set gols, obra de Víctor Hugo, Alejandro i Gabi Riera en dos ocasions, i de Varela.
El que tampoc no falla a la part alta de la classificació és el Don Pernil FC Santa Coloma, que va derrotar per 5 a 1 el Borda l’Arena UE Engordany, únic equip aquesta temporada que encara no ha estat capaç de sumar cap punt. Els escaldencs es van avançar al minut 37 amb un gol de Gili, però els colomencs no van tardar a tornar a igualar el marcador mitjançant Manolo Jiménez. En la segona part dos gols de Chancha posaven les coses de cara als de Xavi Roura, i més després de l’expulsió de Ribeiro per doble targeta groga. A continuació García va ampliar diferències amb un gol en pròpia porta i Maicon, ja en el temps afegit, feia en cinquè.
El matx entre l’FC Encamp i el Principat es va disputar sota una intensa nevada. El triomf va ser per al conjunt dirigit per Emiliano per 2-4. Guitart va avançar el Principat i Quintela va fer l’empat, però abans del descans Blázquez posava l’1 a 2. Nobre va fer el tercer al començament de la segona part i Quintela retallava distàncies per als encampadans al minut 65. El Principat es va quedar amb 10 per l’expulsió de Vall amb vermella directa. En els darrers 10 minuts l’Encamp va perdre dos jugadors en ser expulsats Medeiros i Jiménez; i Blázquez al minut 96 va tancar el marcador.

Les nevades provoquen l’ajornament del partit entre el Lusitans i l’Escale

Les fortes nevades que van caure durant el dia d’ahir en algunes parròquies van deixar una catifa blanca sobre la gespa de l’estadi Comunal. A la instal·lació d’Andorra la Vella s’havia de disputar l’enfrontament entre el Construccions La Posa FC Lusitans i l’Escale UE Santa Coloma, que no es va poder celebrar per l’estat del terreny de joc i ha quedat ajornat fins a nova data. La Federació Andorrana de Futbol decidirà en els dies vinents quan es jugarà aquest partit de la setena jornada de la Lliga Nacional.