Berta Miquel, Carla Amorós i María Gonzalez, les representants de la FAG a Luxemburg.

Gonzàlez acaba quarta en pilota al Luxemburg Trophy 2019

Redacció/Foto: FAG

La gimnasta Maria Gonzàlez va aconseguir una meritòria quarta posició en la final de pilota al Luxemburg Trophy 2019, disputat aquest cap de setmana, on també va ser guardonada amb el premi a la gimnasta més carismàtica, segons va informar ahir la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG).
Gonzàlez, que va ser 10a en corda, 15a en maces i 13a en cinta, va acabar en l’onzena posició en la classificació general d’un total de 25 gimnastes.
Per la seva part, les altres dues representants de la FAG a la cita de Luxemburg, Berta Miquel i Carla Amorós, també van fer un bon paper en la competició. Així, Miquel va ser 14a i Amorós 17a a la classificació general d’un total de 23 participants.