Guàrdia s’emporta la prova de la Copa Guak a Vallnord

Redacció / Foto: Vallnord

El Vallnord Bike Park ha acolltr la que és la quarta prova de la Guak Copa Catalana. Encara queden dues proves més, que seran les decisives per escollir els grans guanyadors, però la competició andorrana ja va deixar entreveure els futurs campions de l’especialitat.

La prova va tenir una gran participació i la mostra en van ser els 140 riders que es van donar cita al circuit Cédric Gracia de Vallnord. Els ciclistes van haver de superar un recorregut d’un alt  nivell que va estar marcat pels obstacles naturals i el desnivell. Tot i la dificultat de la prova, el bon temps i el bon estat del circuit van permetre desenvolupar-la sense cap tipus d’incidència.
El gran vencedor d’aquesta prova va ser el català de l’equip Massi, Bernat Guàrdia, que va invertir un temps de 2.02.394 a completar el circuit. La segona posició va ser per a Edgar Carballo, de l’equip Vadebicis-Mondraker, que es va quedar a 2.295 de Guàrdia. La tercera plaça del podi va ser per a Ivan Oulego, de l’equip Sant Andreu de la Barca-Massi, que va fer una marca de 2.04.729. La quarta posició la va ocupar el resident Roger González, de l’equip Bike Patrol de Vallnord Bike Park.
Quant a la categoria femenina, el 1r lloc el va aconseguir Vicky Hernández, de l’equip Fornells Ambisist, seguida de Mireia Boscà, d’El Pedal Ltmracing.com, mentre que la 3a plaça la va obtenir la resident andorrana Soraya Drici, de l’Agrupació Ciclista Andorrana.