El guanyador de l’Andorra Bike Race, Guillem Muñoz.

Guillem Muñoz revalida el títol de campió a l’Andorra Bike Race

Redacció/Foto: Jonathan Gil

Guillem Muñoz de l’equip Tomàs Bellès va revalidar el títol a l’Andorra Bike Race. En categoria femenina, Noemí Moreno de l’equip Four Factors va dominar les tres etapes i la general final. La tercera etapa amb inici i final a Andorra la Vella va transcórrer pel domini esquiable de Grandvalira, als sectors d’Encamp, Grau Roig, Soldeu, el Tarter i Canillo. Aquesta edició ha estat marcada per la suspensió de la segona etapa per les tempestes de dissabte que van obligar a evacuar els 135 corredors de Llavorsí fins a la Farga de Moles per carretera per entrar en bici al Principat fins a Andorra la Vella. Albert Palahi va guanyar la categoria ebike en una segona edició amb 16 participants en la categoria. La competició va generar 800 pernoctacions a Andorra la Vella i un impacte econòmic de 52.000 euros.