Guillen i Castillejo s’imposen en els 10k Valls d’Andorra

Redacció

Quasi 200 corredors van prendre part en els 10k Valls d’An­dorra i els 5k solidaris, que s’estrenaven aquest any, curses organitzades pel Club d’Atletisme Valls d’Andorra (CAVA). Els guanyadors van ser Pol Guillen i Yolanda Castillejo.

Els favorits es van destacar des d’un inici i es va formar un grup capdavanter compost per Guillén, Marcos Sanza, Samir Ait Bouychamane i Mohamed Ben Aissa. Al quilòmetre sis Sanza va atacar, cosa que va provocar que els dos marroquins es quedessin enrere i que fins i tot Ben Aissa es veiés obligat a retirar-se. Només el va poder seguir el corredor de l’FC Barcelona, que en el darrer quilòmetre va augmentar el ritme per superar el del CAVA. Guillen va acabar amb un temps de 31.12 minuts. Sanza va ser segon (31.26) i Bouychamane, tercer (32.32).

En categoria femenina la clara vencedora va ser Castillejo, del CAVA, amb 39.27. La van seguir la campiona del 2011, Meritxell Bonet (40.24), i Yolanda Ruiz (43.11).