Gutiérrez signa la 40a posició en el gegant d’Innerkrems

A l’estació d’Innerkrems es disputen els Campionats nacionals d’Àustria, en els quals Mireia Gutiérrez està competint. Ahir va completar l’eslàlom gegant en la 40a plaça.

L’esquiadora andorrana va signar un crono d’1.17,07 minuts en la primera mànega, mentre que en la segona va marcar un temps d’1.18,79. Va obtenir així un acumulat de 2.35,86, que la va portar a sumar 50,19 punts FIS. El podi va estar conformat íntegrament per corredores austríaques. La guanyadora va ser Evelyn Pernkopf amb un crono total de 2.28,73. El segon lloc el va ocupar Bernadette Schild (2.28,83), i el tercer, Cornelia Tiefenbacher (2.29,08).
Diumenge Gutiérrez va prendre part en l’eslàlom, en què va acabar 14a amb un registre d’1.44,86, amb mànegues de 53,08 segons i 51,78, i va sumar 46,87 punts FIS. L’austríaca Marlies Schild, que es va penjar la medalla de plata en aquesta disciplina recentment en els Jocs Olímpics de Vancouver, va vèncer amb molta superioritat respecte a la resta de participants. Va marcar un temps d’1.38,48. La seva participació i les diferències que va aconseguir no van permetre que la resta de corredores obtinguessin una bona puntuació. La segona posició la va ocupar la italiana Irene Curtoni amb 1.41,75, i la tercera, l’esquiadora de Liechtenstein Marina Nigg amb 1.42,26.