Esteve, nou Top-20 a la màxima cita.

Irineu Esteve fa un nou Top-20 a la Copa del Món

Nou Top-20 per a Irineu Esteve. L’esquiador de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va tancar la seva participació a la Copa del Món de Nove Mesto (República Txeca) en finalitzar ahir als 15 quilòmetres clàssics en persecució en 17a posició. Dissabte va acabar 12è als 15 quilòmetres patinadors i tanca el cap de setmana amb el seu setè Top-20.
Irineu Esteve va fer un crono de 39’37”2 a 2’35”9 del primer classificat, el rus Alexander Bolshunov. “Estem molt contents, ja que Irineu Esteve ha estat capaç de rodar amb aquest grup de 10 corredors que són del Top-10 al Top-20 i ha estat sempre amb ells. Ha estat molt combatiu i ha fet una carrera boníssima”, va assegurar l’entrenador d’Irineu Esteve, Joan Erola, que té clar perquè serveix aquestes proves al seu corredor. “Agafa molta experiència. Ha rodat amb gent molt forta i ha sabut aguantar”, va sentenciar Joan Erola.
Per la seva banda, Carola Vila es consolida a la Copa d’Europa d’esquí de fons en acabar en 16è lloc als 5 quilòmetres patinadors de Pragelato (Itàlia). Dissabte va assolir la 14a posició als 15 quilòmetres clàssic amb sortida mass start. “Era una cursa que ens esperàvem una mica menys perquè era una 5 de 5. Sempre sabem que ens costa una mica arrencar i això ens penalitza, però he fet bons parcials”, va dir Carola Vila.