Irlanda, a un altre nivell

V. D.
La Copa Davis continua castigant Andorra amb derrotes lògiques. La superioritat d’Irlanda, amb els tres jugadors amb rànquing ATP, va quedar ben palesa des del primer moment al Centre Tennis Cassa di Risparmio de San Marino. En el primer partit, Simon Carr, de només 19 anys i 868è al rànquing ATP del 2018, es va imposar per 6 a 2 i 6 a 0 al jove tennista andorrà Èric Cervós. “Simon Carr ha estat molt superior a Èric Cervós. No ha tingut cap tipus d’opció”, va assegurar el capità de l’equip i també jugador, Ricardo Rodeiro.
El tenista resident Ricardo Rodeiro va plantar cara a Peter Bothwell, que és número 636 del rànquing ATP, però va perdre per 6 a 3 en el primer set i per 6 a 0 en el segon. Rodeiro continua amb les seves molèsties a l’espatlla i va decidir descansar en el partit de dobles. “He acabat amb bones sensacions ja que el meu partit ha estat completament diferent al d’Èric Cervós. En el primer set he tingut opcions. Això sí, en el segon no m’ha donat cap oportunitat de ficar-me dins del partit. He decidit descansar per l’espatlla en el partit de dobles”, va dir Rodeiro.
En el partit de dobles, la parella formada per Èric Cervós i Guillermo Jauregui va caure derrotat per un doble 6 a 2 contra Peter Bothwell i Julian Bradley –aquest és número 1.325 del rànquing ATP–. “En els dobles els nostres jugadors van estar bé contra els forts d’Irlanda”, va reconèixer Rodeiro.
Avui, a les 11 del matí, Andorra s’enfronta a San Marino, l’amfitrió. Els locals van superar ahir per 2 a 1 Kosovo amb victòria de Domenico Vicini sobre Genc Selita per un doble 6 a 3 i el tenista de Kosovo va guanyar un set per 6 a 4. En el partit de dobles, triomf de la parella formada per Marco De Rossi i Domenico Vicini sobre Granit Bajraliu i Burim Bytyqi per 6 a 1 i 6 a 0. Aquesta va ser la primera victòria a la Copa Davis dels amfitrions després de perdre contra Irlanda i Malta. “El partit que em toca a mi és contra un tenista veterà i serà complicat. El número 1 d’ells té molta experiència”. De fet, Domenico Vicini té 47 anys i al mes de setembre en farà 48. “El partit d’Èric Cervós dependrà d’ell: si està estable li podrà donar un disgust”. En el partit de dobles jugaran Ricardo Rodeiro i Èric Cervós.