Jeremy Senglin ja mostra galons

Un dels fitxatges per a aquesta nova temporada, Jeremy Senglin, ja mostra galons. El base nord-americà, que també pot jugar d’escorta, va liderar la victòria del BC MoraBanc Andorra sobre el Joventut de Badalona en la segona edició del Trofeu Escaldes-Engordany. Els d’Ibon Navarro, que acumulaven dues derrotes consecutives en aquest tram final de pretemporada, es van imposar per 90 a 80 a l’equip badaloní, que no va poder aguantar el bon ritme andorrà a l’inici de l’últim quart i va acabar cedint.
L’exjugador del Nanterre 92 va acabar el partit amb 17 punts, set assistències, 19 de valoració i un 4 de 4 en els tirs de dos punts i un 3 de 6 des de la línia de 6,75. El jugador format a l’Universitat estatal Weber està cridat a ser una de les sensacions d’aquest nou projecte. A més a més, va estar ben secundat pel pivot serbi Dejan Musli amb 14 punts, 3 rebots i 12 de valoració.
La posada en escena del BC MoraBanc, que venia de perdre a la pista del Pau Orthez divendres al vespre, va ser molt millor que la dels badalonins. De fet, el parcial va ser de 14 a 8 amb festival anotador des de la línia de 6,75 amb encerts de David Walker, Bandja Sy, Clevin Hannah i Jeremy Senglin. Aquest últim en va clavar dos més abans del final del primer quart. La màxima diferència, fins al moment, va ser de set punts amb un 27 a 20 favorable als d’Ibon Navarro.
En el segon quart, el BC MoraBanc va continuar dominant el seu rival i va aconseguir una màxima diferència de 10 punts amb el 39 a 29. El Joventut de Badalona lluitava per no anar-se’n del partit i el turc Kerem Kanter –germà d’Enes Kanter, jugador dels Boston Celtics– els mantenia a dins del partit al descans amb els 7 punts i 6 rebots i el 45 a 40.
A la represa, un parcial de 10 a 3 favorable al BC MoraBanc suposava una màxima diferència de 13 punts (65 a 52). Els de Carles Durán lluitaven amb ungles i dents i responien amb un parcial de 0 a 7 per al 67 a 61 i els punts del jove base letó Arturs Zagars. Al final del tercer quart, 71 a 63 i gran domini en la pintura de Dejan Musli, que començava a agafar sensacions.
A l’últim quart, parcial d’11 a 2 per sentenciar el partit i deixar un 84 a 69 amb un més 15. Els d’Ibon Navarro gaudien i es va veure alguna acció espectacular com una esmaixada de David Walker després d’una assistència de Musli. Els punts de Zagars i també de Klemen Prepelic van maquillar el marcador final amb un 90 a 80. Ara ja només queda un partit amistós i serà dijous contra el Casademont Saragossa a Balaguer.