Jiménez queda tercera a les Skyrunning World Series

La corredora de la Federació Andorrana de Muntanyisme i de l’equip Salomon Santiveri Stéphanie Jiménez no va poder aconseguir el triomf a les Skyrunning World Series en acabar tercera a la darrera cursa, la Mount Kinbalu International Climbathon, que es va disputar a Malàisia.

Jiménez, que va fer un temps de 3.34.01 hores, va quedar per darrere de la italiana Emmanuela Brizio, que va marcar un temps de 3.20.15 h, i de la catalana Mireia Miró, que va fer un crono de 3.33.17 h. Amb aquesta tercera posició a les Skyrunning, Jiménez repeteix el tercer lloc de l’any 2007.
Cal destacar que el mateix podi que es va donar en la prova de Malàisia és el que s’ha reproduït a la general, ja que Brizio es va proclamar campiona del món en sumar un total de 500 punts, mentre que Mireia Miró va obtenir la segona posició en guanyar dissabte en el  duel particular que mantenia amb la corredora andorrana.
Els 442 punts que la catalana ha aconseguit en la general superen els 432 de Jiménez, que amb aquesta tercera plaça torna al podi de la general després de la decepció de l’any passat. La corredora va mostrar després de la cursa la seva satisfacció per “tornar a casa” amb un tercer lloc.