El pilot de MotoGP, Joan Mir, va destacar en la categoria GIAND de les GSeries. Foto: Fotoesport

Joan Mir, l’atractiu de les G2 de les Crèdit GSeries

El campió del món de MotoGP, el pilot resident Joan Mir, va ser el gran reclam de les G2 de les Crèdit Andorrà GSeries que es van disputar dissabte a la tarda. El mallorquí es va imposar a la final 2B i es va situar en el tercer esglaó del podi, per darrere de l’asturià José Cohete Suárez i de Gil Membrado. En aquesta segona jornada, el Circuit Andorra va viure un canvi de traçat. “Potser prefereixo el de la G1, ja que és més ràpid. El de les G2 ha estat més tècnic, tot i així, també és molt bonic. En els dos m’ho he passat molt bé i és difícil de triar”, va assegurar Cohete Suárez, que ja va guanyar a les G1.
En 2 Rodes Motrius (2RM), Lluís Sala va ser el més regular. En aquesta categoria també va destacar Ian Porté, fill del campió 2020 de la categoria Carles Porté, que va dominar la mànega qualificativa. El seu germà, Frank, va ser el millor en la final 2B. L’andorrà Àlex Sito Español va ser tercer.
En Side by Side va competir un altre pilot de MotoGp que resideix al país i també company d’equip de Joan Mir, Àlex Rins. El català va ser campió de la final 2B. El triomf, en aquesta categoria, va ser per a Yann Le Potier seguit de Franck Cabaner i José Roger Chalmeta.
En les ICE Gladiators, el triomf va tornar a ser per a Cristian España per davant de Marc Font i el germà de Cristian, Xavi. Les G3 es disputaran el dissabte 30 de gener.