Jornada força agredolça

La segona jornada dels Jocs del Mediterrani que es disputen a Tarragona va deixar un regust força agredolç. Va haver-hi presència andorrana en vela amb Gorka Aràjol, en natació amb Mònica Ramírez, Nàdia Tudó i Bernat Lomero i en tir amb Esther Barrugués. El primer d’ells, Gorka Aràjol, va competir en dues curses en la segona jornada de classe Làser de vela i va aconseguir una 16a i una 18a posició per ocupar la 17a posició de la classificació general. Avui torna a competir. Per la seva banda, cap dels tres nedadors que van competir de la delegació andorrana es van classificar per les seves respectives finals. Mònica Ramírez va ser cinquena de la seva sèrie en els 100 metres esquena amb un crono d’1’06”42 i es va quedar a només 0”5 d’accedir a la final. “Ha estat un resultat decebedor ja que m’he quedat a tocar de classificar-me per a la final. Amb el meu temps hagués entrat sense problemes”, va assegurar Mònica Ramírez, que avui competirà a la prova dels 50 lliures. Mentrestant, Nàdia Tudó va ser cinquena en la primera sèrie dels 200 lliures amb 2’11”72 i Bernat Lomero també va ser cinquè en la segona sèrie dels 50 papallona amb 25”21. Avui, a banda de Mònica Ramírez, també competirà Patrick Pelegrina en 50 braça.
En tir de precisió en la modalitat de carabina de 10 metres, Esther Barrugués no es va classificar per a la final en acabar en 22a posició amb 594,7 punts. Avui serà el torn del golf amb Kevin Esteve, Julia Vassort, Ramon Armengol i Maria Creus.