La Lliga continua igualada amb un triple empat al capdavant de la taula

La Lliga Nacional demostra enguany que no té un favorit clar. Ho demostra un triple empat al capdavant de la classificació, a la vegada que el quart lloc es troba només un punt per sota.

En el clàssic, el Pidasa FC Santa Coloma, que iniciava la jornada com a líder en solitari, tenia l’opció de mantenir la seva posició privilegiada i, de passada, posar en una situació molt complicada el Matecosa UE Sant Julià. Tot i això, la victòria va ser per als lauredians (0-1). El triomf es va resoldre amb una falta directa magistralment llançada per Xavi Andorrà al minut 33, que es colava per l’escaire. El matx va ser molt tàctic i es va aturar repetidament per les faltes comeses. Les ocasions van ser escasses, amb unes defenses ben posicionades. El Pidasa va buscar la porteria contrària jugant un futbol directe, mentre que el Matecosa ho va fer combinadament per les bandes.

En aquest tiple empat al capdavant de la classificació, l’Escale UE Santa Coloma és primer per la mitjana de gols. Va superar la UE Engordany per golejada (0-10). El duel va quedar decidit a la primera part, ja que es va arribar al descans amb un 0-4, amb dos gols de Vall, un d’Aloy i un de Bernat. En la represa, el domini colomenc va seguir amb tres dianes de Rodrigo, i una de Luis Miguel, de Vall i de Gonçalves en pròpia porta.

El Construccions La Posa FC Lusitans es va desfer del Construccions Modernes Inter Club Escaldes per 3 a 0, resultat que li permet seguir de prop els líders. El triomf no el va poder assegurar fins al tram final. Leo marcava als 20 minuts. El Lusitans va poder sentenciar abans, però no ho va fer fins al minut 86, amb el gol de Veloso. Al minut 90 Raya feia el tercer, en transformar un penal.

El CE Principat resol la seva situació en la classificació. Surt de la penúltima posició, en guanyar un lloc després de vèncer el Ranger’s FC per 4 a 1. En el primer temps, el Principat va marcar cada quart d’hora, amb dianes de Da Silva, Lopes i Da Costa. Varela va reduir distàncies al minut 51, però, només un minut més tard, Pereira va sentenciar el partit.