La Marxa Andorra Fons aplega 150 participants a Naturlàndia

La 30a edició de la Marxa Andorra Fons, de la tercera Festa del Nòrdic, va aplegar 150 participants a la cota 2.000 de Naturlàndia. A la prova més llarga, la de 20 quilòmetres, es va imposar en categoria masculina Xabier Macías (Uharte Ipar Eski Taldea) amb un crono de 54’00”. El segon va ser Gerard Palomo (CEFUC) a 2’17” del primer, i va tancar el podi final Gral Bancells (Bellver), que va creuar la meta amb Gerard Palomo. En categoria femenina, als 20 quilòmetres, el primer lloc va ser per a Irati Cuadrado amb 1 h 05’36 seguida per a Martina Barrés (PEC) i per a Anna Serra. En els 10 quilòmetres masculins, primera posició per a Miquel Auladell (PEC) amb 28’51” i en noies va vèncer Marta Moreno (CAEI). Als cinc quilòmetres, triomf per a Antoine Lanne (Val d’Azun) i primera va ser Gina del Rio (NEC). A la Festa del Nòrdic de dissabte es va disputar l’skicross i el biatló.