La U18 va finalitzar quarta a Tirana. Foto: FIBAEUROPE.COM

La medalla de bronze se li escapa a la U18 a Tirana

V. D.

La participació de la selecció U18 masculina al Campionat d’Europa C va acabar sense medalla. Els de Cristian Vegas van caure ahir derrotats per 56 a 61 contra els amfitrions, Albània, en la lluita pel tercer i quart lloc. Els joves jugadors andorrans finalitzen en quarta posició al Campionat d’Europa C U18 de Tirana (Albània). La igualtat va ser màxima durant tot el partit, i el primer quart va ser el primer exemple amb un marcador de 13 a 15 favorable als albanesos. Al descans es va arribar amb un ajustat 24 a 27 pels amfitrions. Un parcial de 12 a 17 va decidir el desenllaç final del partit amb el 36 a 44 al final del tercer quart. Els de Cristian Vegas ho van intentar tot per capgirar el marcador, però van cedir per 56 a 61 amb 13 punts per Leo López i Marc Martínez i també van destacar els 18 rebots d’Àlex Aranda. Per part albanesa, el millor va ser Tedi Lluka amb 18 punts.