La selecció cau en l’estrena davant un rival més encertat

Redacció

Derrota andorrana (8-4) en el debut de la fase de classificació per al Mundial, que s’està disputant a Sofia. Tot i avançar-se en el marcador, la selecció va ser superada per un conjunt que destaca físicament i que de cara a gol va estar encertat.

El domini inicial va ser visitant. Així va arribar la primera ocasió de Jorge, amb Ivanov desviant la rematada. El primer gol no es va fer esperar, amb Cabinho transformant una falta. Sánchez va ser el següent a fer lluir el porter búlgar, però quan semblava que podria arribar el segon, el que es va materialitzar va ser l’empat, obra de Vasilev. Només de treure de mig de la pista, Cabinho va tenir una nova ocasió, però es va repetir el guió i qui va marcar van ser els locals. I a més per partida doble, de Gerasimov i Boycho Marev. Massa càstig pel que s’estava veient. Sánchez retallava diferències i la remuntada no es va poder fer perquè Blagovest Marev i Gerasimov van marcar abans d’arribar al descans.

Tot just iniciar-se la segona part, Blagovest Marev repetia de cara a porteria, cosa que possava les coses molt coll amunt per a l’equip dirigit per Xavi de la Rosa. La diana de Barbosa donava el premi que la selecció es mereixia per l’esforç i el joc que estava fent. En els darrers minuts, amb el matx decidit, hi va haver un intercanvi de gols, amb dos de Todorov i un de Raventós.

En l’altre partit de la jornada, Grècia es va imposar per 3 a 1 a Noruega. Per als hel·lènics van marcar Bousbouras, Mourdoukoutas i Manos, mentre que el golejador dels escandinaus va ser Skaga. Andorra disputarà demà el segon partit. Serà contra Grècia, l’equip que, pel que ha passat en el primer dia de competició, es presenta com a màxim favorit per acabar primer de grup i passar a la següent ronda.