Nil Castellví celebra un dels dos gols contra Austràlia a l’inici del Mundial B.

La selecció empata en l’estrena del Mundial B

V. D. / Foto: World Skate Games
Empat a 4 per començar contra Austràlia. Un gol de Bernat Picanyol a 27 segons del final va donar el primer punt a la selecció absoluta a l’inici dels World Skate Games en la categoria intercontinental, l’equivalent al Mundial B, que es disputa a San Juan (Argentina). El combinat andorrà es va avançar al minut 3 de partit amb un gol de Nil Castellví. Dos minuts després, Adrià Antequera va fallar un penal. Al minut 9 va empatar a 1 Austràlia amb un gol de Jordan Letty. Tot seguit va rebre blava directa Arnau Dilmé i Filippo Bassoli va fallar una falta directa. Abans d’arribar al descans, Filippo Bassoli va situar l’1 a 2 i Tiago Barros va perdonar el 2 a 2 en fallar un penal.
A la represa, Nil Castellví va tornar a portar la igualada a l’electrònic, però un gol de William Hoey i un altre de Filippo Bassoli van semblar donar el partit vist per a sentència amb el 2 a 4 i a tres minuts del final.
Això sí, un doblet de Bernat Picanyol, l’últim gol a 27 segons del final, va deixar l’empat definitiu a 4. Avui, nou partit contra Alemanya a les 21.30 hores.