La selecció femenina assoleix una primera victòria històrica

A la primera assoleix un resultat que és històric. La selecció femenina es va imposar a Gibraltar (0-1) en el debut al torneig de desenvolupament de la UEFA i aconsegueix el primer triomf oficial internacional. Va vèncer per la mínima però el resultat podria haver estar força més contundent.

Des del començament les andorranes van pressionar força a dalt el rival, que no sabia com sortir-se’n. “Hi havia la sensació que no passaven del mig del camp”, indicava el seleccionador, Joan Carles Ruiz. Les ocasions de gol es repetien però faltava encert en l’última passada o rematada. El domini era absolut, però s’arribava al descans amb l’empat a zero oficial. Al minut 61 un centre-xut de Morató s’estavellava al pal, i Alba recollia la pilota per marcar. La segona part va ser més igualada, la forta calor va afectar, i en cap moment es va patir per la victòria. Aquest és un resultat que sempre es recordarà. “És històric. És el primer triomf, fruit de com estem treballant i la feina que està fent la federació. Hi ha molt marge de millora i sabem quina és la direcció bona.”