La selecció perd una gran oportunitat per puntuar

L’esforç dels jugadors no s’ha vist recompensat en forma de punts. La selecció conclou la fase de classificació per al Mundial en l’última posició amb zero punts, en sumar la tercera derrota (4-3), tot i que en aquesta darrera ocasió, amb Noruega, es va poder endur com a mínim un empat.

Els escandinaus es van avançar ràpidament mitjançant Haga. Trobar-se per sota no va afectar la moral andorrana, que tot seguit va anar a buscar la porteria contrària per tornar a posar la igualada. Barbosa i Raventós feien lluir el porter Rakvaag, però el meta no va poder fer res davant la rematada de Jorge, que significava la igualada. A qui se li va girar feina va ser a Cruz, que es va posar sota els pals en substitució d’Aitor. Valoy, Skaga, Rashid i Saeher es van trobar amb l’encertat porter andorrà. I quan només quedaven dos segons per acabar la primera part, Cabinho va fer el segon, que permetia anar als vestidors amb avantatge.

En la represa els dos conjunts van disposar de bones ocasions per marcar. I es va haver d’esperar fins al tram final per veure gols. Un intercanvi que no va afavorir els andorrans. En només 16 segons Saeher i Rashid capgiraven el marcador. Barbosa, 40 després, empatava. Jorge sortia de porter jugador. Andorra va treure un córner, va perdre el control de la pilota i Saether, des de més enllà del mig de la pista, va aprofitar per marcar. En l’últim minut els noruecs es van dedicar a defensar l’atac continu del rival.