Els jugadors i el cos tècnic després de la victòria d’ahir.

La selecció s’acomiada del Premundial de Suècia apallissant Àustria per 1 a 5

Redacció / Foto: FAF

Ja sense opcions de passar ronda després de les derrotes contra Albània i Suècia, la selecció va tancar ahir la seva participació al Premundial de futbol sala amb una contundent victòria davant Àustria, a qui van superar per 1 a 5.

El partit es va posar ben aviat de cara per als homes de Talín Puyaltó. Poc abans d’arribar al minut 3, Guillem Castro avançava els andorrans, que ampliaven l’avantatge poc abans del descans amb una diana de Cristian Regalo. Als dos minuts de la represa, Jatic retallava diferències per als austríacs, però tot just quatre minuts més tard, novament Regalo superava Mrsic i tallava en sec una possible reacció rival. Èric Mesquita sentenciava a poc més de dos minuts per al final, temps suficient perquè Oriol Rodríguez col·loqués el definitiu 1 a 5 a l’electrònic.

Al final del partit, Puyaltó  mostrava satisfacció pel triomf, sobretot perquè s’havia assolit davant d’un equip que “havia guanyat Albània,  que era la millor del grup i una de les millors que hi ha en totes les fases de classificació, i havia empatat amb Suècia”. El tècnic, que va afirmar tenir “aquell regust una miqueta amarg en pensar que, amb una miqueta de sort, s’hauria pogut fer una mica més contra Albània”, es va mostrar “content” perquè “s’ha seguit en tot moment el pla de partit”.