La selecció s’endú una maneta en l’amistós amb el Lleida

Dos dies força negatius per les a seleccions nacionals. Si ahir la sub-21 perdia per 8-0 en partit oficial amb la República Txeca, avui l’absoluta, en amistós, va caure per un contundent 5 a 0 amb el Lleida Esportiu, de la 2a Divisió B.

El conjunt local va sortir amb més idees al terreny de joc, portant el ritme. Va disposar d’alguna ocasió, però la defensa andorrana aconseguia que no acabés en bon port. El matx transcorria amb empat fins que van arribar set minuts fatídics per al conjunt de Koldo Álvarez. Al 38 Canario va marcar de falta directa des de la frontal de l’àrea. Al 41 Imaz, de penal, materialitzava el segon, i just abans d’arribar al descans era Genís qui marcava a la sortida d’un córner.

En la segona part hi va haver un bon nombre de canvis, cosa que va fer el el matx perdés intensitat. Tot i així, els lleidatans van seguir ampliant el marcador. Primer amb un gol obra de Pau Bosch, mentre que al 88 era Asier qui s’encarregava de fer pujar el cinquè.

El partit servia per preparar els partits que li esperen el mes vinent de la fase de classificació de l’Eurocopa. El matx disputat al camp de la Bordeta va servir perquè Peppe debutés amb la selecció. Somoza va ser expulsat amb vermella directa per una dura entrada sobre Asier.