La selecció torna a empatar després de 652 dies de derrotes

Un total de 652 dies després Andorra va tornar a assaborir un empat, i ho va fer a Bad Erlach (Àustria) contra l’Azerbaidjan de l’exjugador –encara que ara no ho sembli– de l’Estrella Roja, Reial Madrid i FC Barcelona, el croat, tot i haver nascut a Alemanya, Robert Prosinecki, amb un empat a 0. El 14 d’agost del 2014, els de Koldo Álvarez van igualar l’últim partit a Chisinau contra Moldàvia amb un 1 a 1, amb un gol d’Òscar Sonejee.
El seleccionador va apostar per un combinat sense Ilde Lima, però amb el debut del mitjapunta de l’FC Andorra juvenil Jordi Aláez, i també va apostar, novament, per Max Llovera i Aaron Sánchez. A la primera part, l’Azerbaidjan va gaudir de dues oportunitats. A la primera amb un xut ras des del punt de penal que va sortir fregant el pal del porter José Antonio, i després el mateix José Antonio va aturar amb el peu un un contra un de Nasirov. L’anècdota va arribar amb una protesta de Jordi Aláez, que va demanar penal, i des de la banqueta es va sentir Koldo dient: “Aláez, torna a protestar una jugada i et canvio jo.” A la segona part, debut d’Àlex Martínez, el jove valor de l’FC Andorra, i també d’Andreu Matos, de La Adelita UE Engordany. Andorra va disposar de dues grans ocasions amb una centrada de Jordi Aláez en què no va arribar a la rematada Víctor Rodríguez, i el mateix Víctor Rodríguez amb una volea que no va rematar bé.