Bernat Picanyol, un dels jugadors que més va crear perill en la selecció d’Andorra. Foto: Antonio Lopes / WS Europe Rink Hockey

La selecció torna a tastar la dura realitat de l’Europeu

V. D.
La realitat del Campionat d’Europa d’hoquei patins és aquesta. La selecció, dirigida per Wiffy Balart, va patir la segona derrota a Paredes (Portugal) en perdre per 1 a 5 contra Alemanya. Tot s’ha de dir: els andorrans van estar barallats amb el gol. Al minut 5, Max Thiel va obrir el marcador després d’un remat espectacular a l’escaire. Poc després, el jugador de l’Alpicat d’OK Plata, Mats Zilken va anotar el 0 a 2 i va tancar el marcador al descans, Daniel Strieder.
A la represa, el porter Fynn Hilbertz ho va aturar gairebé tot. Gerard Miquel i Bernat Picanyol van ser els jugadors que més van buscar el gol. I quan millor estava jugant la selecció, Alemanya va marcar de penal amb un gol de Mats Zilken. El gol dels de Wiffy Balart va arribar i el va marcar amb un bonic remat Nil Dilmé. La golejada la va tancar Mats Zilken que va fer un hat-trick. Avui nou partit contra França a les 19.30 hores.