La selecció sub-17 va tancar ahir la seva participació al Preeuropeu. Foto: Twitter FAF

La sub-17 diu adeu a Irlanda encaixant un dur correctiu

V. D.
Dues golejades i una derrota per la mínima. Aquest és el balanç de la selecció d’Andorra sub-17 que feia gairebé dos anys que no competia. El combinat, dirigit per l’exjugador Òscar Sonejee, va perdre ahir a l’última jornada del Preeuropeu d’Irlanda contra Macedònia del Nord. Els de Toni Jakimoski, també exjugador professional macedoni, es van imposar per 0 a 6 i tanquen el grup 5 en tercera posició amb quatre punts. Mentrestant, la sub-17 acaba última amb 0 punts després de perdre per 5 a 0 contra l’amfitrió, 1 a 0 contra Polònia i ahir 0 a 6 contra Macedònia del Nord.
Els macedonis ja vencien per 0 a 2 al descans amb gols de Guillem Acosta en pròpia meta i el davanter Zani Nazifi. A la represa van arribar la resta de gols, en total quatre. El primer del segon temps el va marcar Kire Stojanov de penal només començar i després el mateix jugador va fer el segon al minut 65. Tres minuts després va transformar el segon penal de la tarda Martin Gjorgievski i va tancar la golejada final Zani Nazifi, que va fer doblet després de marcar-ne un al primer temps. En l’altre partit, Polònia i Irlanda van empatar a 2. Els irlandesos van acabar primers.