La sub-17 lluitarà pel 5è lloc i França és el primer rival

La selecció sub-17 d’hoquei patins lluitarà pel cinquè lloc en finalitzar en quarta posició del grup A després de perdre per 6 a 1 contra Anglaterra al Campionat d’Europa que es disputa a Torres Vedras (Portugal). El combinat dirigit per Nil Castellví jugarà una lligueta pel cinquè i novè lloc contra Anglaterra, França, Israel i Alemanya i el seu primer rival avui a les 18 hores serà França, que va acabar tercera del grup A.
En el partit d’ahir contra Anglaterra, els de Nil Castellví van començar força malament i van cometre greus errors defensius. Només iniciar el partit va marcar Joshua Owen i després va marcar Spencer Berry. Abans d’arribar-se al descans, Mark Dickin i Joseph Hawes van marcar el 4 a 0.
A la represa, Anglaterra va sentenciar amb el 5 a 0 amb un gol de Mark Dickin. La sub-17 va marcar el gol de l’honor gràcies a Matías Chillón. Els anglesos van arribar al 6 a 1 final amb un gol de Joe Chipperfield. Això sí, va ser un bon partit per donar minuts als menys habituals.