Marc Martínez defensat per Sciberras.

La sub-18 atropella Malta 47-88 a l’inici de l’Europeu

Redacció / Foto: FIBA

La selecció sub-18 es va estrenar ahir al Campionat d’Europa C que s’està disputant a San Marino amb una contundent victòria davant Malta per 47-88, en un partit dominat en tot moment pels jugadors de Chus Aranda, que es van imposar en els parcials de tots els períodes.

Un parcial d’1-10 en els primers tres minuts de joc va marcar ja d’inici el partit a favor dels tricolors, que van tenir en Leonardo López, 18 punts i 7 rebots, el seu millor jugador. Els d’Aranda no només van mantenir la diferència, sinó que la van anar ampliant després del descans, amb un gran joc coral.

Demà, el combinat nacional s’enfrontarà a l’amfitriona San Marino, dimecres a Mònaco i tancarà la fase de grups dijous davant Albània.