Andrea Cobo busca cistella davant l’oposició d’Anisa Musaja.

La sub-18 cau amb Albània i acaba quarta a l’Europeu C

Redacció / Foto: FIBA Europe

La selecció sub-18 femenina es va quedar ahir a les portes del podi de l’Europeu C, que s’ha disputat aquesta setmana al Joan Alay, en caure davant Albània per 73-79 en el partit per al tercer i quart lloc.

Les jugadores de Cristina Andrés no van arrencar gens bé el matx i van arribar a perdre de 16 punts, però, liderades per Andrea Cobo, van estar a punt de capgirar el matx en un darrer quart on van anotar 27 punts.

D’altra banda, el combinat masculí, dirigit per Chus Aranda, va completar l’Europeu C disputat a San Marino en la cinquena posició després de derrotar ahir Malta per 73-60 en un partit que els andorrans van dominar ja des del primer quart gràcies a un parcial de 20-2 en els primers vuit minuts de joc.

Els maltesos van apretar en defensa i van millorar la circulació de la pilota en atac i van retallar diferències al segon període fins a situar-se en un 38-32 en arribar al descans. Els andorrans, però, no es van deixar sorprendre i, liderats per Carles Aranda i Ignasi Armengol, van mantenir sempre un avantatge d’entre 7 i 13 punts, fins al 73-60 final.