Leonardo López llança a cistella.

La sub-18 supera San Marino i suma la segona victòria a l’Europeu C

Redacció / Foto: FIBA Europe

La selecció sub-18 va sumar ahir la segona victòria al Campionat d’Europa C que s’està disputant a San Marino en derrotar el combinat amfitrió per 73-61 en un partit que els homes de Chus Aranda van dominar des de l’inici. I és que un parcial d’11-2 en els tres primers minuts de joc va donar confiança als tricolors que, igual com en el primer partit davant Malta, van tenir en Leonardo López 23 punts i 9 rebots, el seu millor home.

Malgrat la tímida reacció dels sanmarinesos, la selecció va controlar en tot moment el partit i al descans ja guanyava per 40-29. A la represa, la tònica es va mantenir, si bé l’encert dels dos conjunts va baixar, sobretot en el darrer període.

En l’altre partit del grup disputat ahir, Mònaco va derrotar Malta per 59-86, mentre que en el grup B, Armènia va caure davant Moldàvia (69-82), i Azerbaidjan va apallissar Gibraltar (60-115).

D’altra banda, al pavelló Joan Alay va arrencar el Campionat d’Europa C sub-18 femení, i ho va fer amb la victòria de Malta sobre Albània (73-66) en el grup A, on hi ha la selecció d’Andorra que avui s’enfrontarà al combinat albanès a les set de la tarda, i amb el triomf contundent de Geòrgia davant Gibraltar (36-69) en el grup B.