La sub-19 debuta al PreEuropeu rebent cinc gols d’Espanya

Les diferències abismals que hi ha entre la selecció espanyola sub-19 amb la selecció d’Andorra de la mateixa categoria es van demostrar ahir en l’estrena del PreEuropeu al Leichtathletik Stadion St. Jakob de Basilea. Els de Jesús Julián Lucendo van rebre una maneta de gols del combinat dirigit per l’exjugador de l’Atlètic de Madrid, Santi Denia. Els espanyols es van avançar ben aviat al marcador amb un gol de Roberto López (Reial  Societat) al minut 13. El 2 a 0 va arribar vuit minuts després amb un gol de penal del davanter del FC Barcelona B, Abel Ruiz. L’extrem del València, Ferran Torres, va tancar el 3 a 0 al descans. A la represa, gols d’Iván Jaime (Màlaga) i el debutant Pelayo Morilla (Sporting Gijón). Dissabte, contra  Bielorrússia.