La sub-19 s’estrena amb victòria al Preeuropeu

V. D.

Estrena oficial amb victòria. La selecció sub-19 de futbol sala, dirigida per Moi Gonçalves, es va imposar al primer partit del Preeuropeu que es disputa a Jonava (Lituània) a Montenegro per 2 a 3 –el partit també va comptar amb la presència del seleccionador absolut, Xavier de la Rosa, que el 30 de gener té el primer partit del Premundial a Bielorrússia–. A la primera part, el combinat andorrà va dominar i es va avançar amb gols Hugo Rodrigues i de Jordi Massana –tots dos jugadors del CE Sant Julià–. La selecció de Montenegro va reaccionar al segon temps amb gols de Vukovic i Gacevic, però a tres minuts del final, Adrià Blat va marcar el gol de la victòria. “S’ha competit molt bé, amb un treball defensiu molt bo. Ha estat un partit molt complet”, va dir el seleccionador sub-19, Moi. El segon partit: avui contra Lituània.