La sub-19, a tocar de la ronda elit en perdre contra Bòsnia

La selecció sub-19 es va quedar a tocar de la classificació per a la ronda elit del PreEuropeu de la seva categoria. Després d’empatar contra Geòrgia (1 a 1) i perdre contra França (7 a 0) necessitava una victòria contra la selecció amfitriona, Bòsnia i Hercegovina, per posar els dos peus a la ronda elit. Els de Jesús Julián Lucendo van estar a punt de la proesa, però els andorrans van perdre per 1 a 2 a Ugljevik contra Bòsnia i Hercegovina. La primera part va estar a punt d’acabar amb empat a 0, però a quatre minuts del descans el davanter bosni Amar Catic –milita al PSV Eindhoven d’Holanda– va avançar la seva selecció en un contracop. A la represa, la sub-19 va buscar l’empat i, tot i això, els de Toni Karacic van aconseguir el 0 a 2 amb un gol de penal de Jasmin Celikovic. Tot seguit, la sub-19 va retallar diferències amb un gol de penal de Ricard Fernández, Cucu.