La U16 masculina celebra el triomf.
Anna Berenguer va anotar 3 punts.

La U16 masculina venç i la femenina perd a l’Europeu C

V. D. / Foto: FIBA Europe
Una de calenta i una altra de freda per a les seleccions U16 de la Federació Andorrana de Bàsquet (FAB) al Campionat d’Europa C. El combinat masculí, dirigit per José Rodríguez, va sumar la tercera victòria en vèncer amb moltíssima claredat Moldàvia per 102 a 40. El primer quart va ser l’únic igualat del partit disputat a Kosovo. Això sí, la selecció ja vencia per 15 a 10. En el segon quart, els de José Rodríguez van passar per sobre amb un parcial de 32 a 11 per deixar un 47 a 21 al descans amb 10 punts de Marc Rodríguez i 9 de Sergi Guitart i David González. A la represa, un parcial de 25 a 8 ja va sentenciar el partit i a l’últim quart més domini amb el 30 a 11 pel 102 a 40 final amb 21 punts de Sergi Guitart. La U16 jugarà dissabte les semifinals.
En categoria femenina, a Albània, la selecció de Carla Puntí va patir la primera derrota del Campionat d’Europa C i va ser contra Malta per 56 a 57. Les malteses van vèncer a la pròrroga. El combinat femení torna a jugar avui.