Un moment de la primera semifinal de la Copa entre l’Engordany i l’Extremenya.

La UE Extremenya a la final de Copa en superar als penals la UE Engordany

Redacció / Foto: FAF

La UE Extremenya es va convertir ahir en el primer finalista de la Copa Constitució en superar la UE Engordany a la tanda de penals després que els 90 minuts i la pròrroga acabessin amb 1-1 a l’electrònic. Els errors d’Assane, fora, i de Fall,  aturada de Cuadros, donen la possibilitat al l’equip de la Lliga Unida de jugar per a Europa.

No obstant, el partit es va posar de cara aviat pel conjunt escaldenc, que es va avançar gràcies a una falta des de la frontal de l’àrea picada per Sebas Gomez que la barrera va desviar despistant Cuadros que només va poder mirar com la pilota entrava a la seva porteria. Tot i el gol en contra la UE Extremenya va continuar amb el seu plantejament, deixant la iniciativa a l’Engordany, que no traduïa però el seu domini amb ocasions de perill. Al minut 38, i també de falta des de fora l’àrea, Albert Ramírez superava Relaño i igualava el matx.

A la represa va continuar la mateixa tònica. Domini de l’Engordany, que va acabar el matx amb quatre davanters, i una Extremenya tancada a darrera esperant la seva oportunitat en algun contraatac. Oliva al travesser, i dues rematades d’Assane i Riberón a la sortida d’un còrner van estar a punt d’avançar novament els escaldencs que es van veure abocats a la pròrroga després que Cuadros aturés també dos xuts de Sebas.