La UE Sant Julià deixa el lideratge

V. D.
L’inici del play-off per al títol no va ser el desitjat per a laUE Sant Julià, líder de la Lliga Multisegur Assegurances. Els de Jesús Barón van abandonar el primer lloc a l’estrena del play-off en perdre ahir per 2 a 0 contra l’Inter Club Escaldes. El nou líder és el vigent campió, el Vall Banc FC Santa Coloma, que es va desfer per 2 a 1 contra la UE Engordany. Els de Marc Rodríguez Rebull se situen primers, amb 46 punts, seguits per només un punt dels lauredians, i a tres s’hi troba el club escaldenc.
Els d’Adolfo Baines continuen somiant amb el títol en superar un dels màxims favorits. Al minut 10 va obrir la llauna Genís Soldevila. En un partit farcit de solidesa dels escaldencs van sentenciar al minut 80 amb un gol de l’exjugador de l’FC Andorra i també de la UE Santa Coloma, Roger Nazzaro.
Aquesta derrota laurediana, que va començar el play-off per al títol com a líder, la va saber aprofitar el Vall Banc FC Santa Coloma. Els colomencs van superar per 2 a 1 la UE Engordany, que només pensa en la final de la Copa Constitució. Al minut 9, Loren Burón va marcar de cap a centrar de Moi San Nicolás per l’esquerra. Al minut 26, Sebas Gómez va enviar un penal a fora provocat per ell mateix per mans de Marc Rebés i a la jugada següent, Gabi Riera va fer el 2 a 0 a la mitja volta en rebre de Diego Nájera. Abans del descans, Andreu Ramos va fallar un penal emulant de mala manera el llançament a l’estil Panenka.
En el play-off per a la permanència, l’FC Ordino va derrotar per 0 a 1 l’FC Lusitans amb un gol de Sebas Bertrán al minut 91 i l’FC Encamp, el cuer, va superar per 1 a 2 la UE Santa Coloma.