La UE Sant Julià iniciarà  el ‘play-off’ com a líder
La UE Sant Julià iniciarà el ‘play-off’ com a líder

V. D.
La UE Sant Julià tanca la competició regular de la Lliga Multisegur Assegurances com a líder en solitari i a dos punts té el Vall Banc FC Santa Coloma, per tant, els de Jesús Barón encetaran el play-off pel títol en primera posició.
Els lauredians van superar per 4 a 2 l’FC Encamp. En els primers 45 minuts van marcar l’espigat davanter francès Fousseyni Cissé al minut 23 i cinc minuts després el 2 a 0 el va fer Enric Pi. A la represa, Joel Méndez va semblar sentenciar, però els encampadans van despertar amb un gol de penal de l’argentí Tomas Lanzini i un gol d’Alberto López. A un minut del final, el francès Vincent Ramaël va signar el 4 a 2 definitiu.
El Vall Banc FC Santa Coloma es troba a només dos punts després de capgirar un 1 a 0 advers a l’FC Ordino. Els ordinencs, dirigits per Jordi Fabregat, es van avançar al minut 71 amb un gol de Miquel Torres després d’una gran assistència de Junior Kobon. Set minuts va trigar a empatar l’equip dirigit per Marc Rodríguez, i ho va fer amb un gol d’Aleix Cisteró després d’una bonica assistència del mexicà Diego Nájera. En l’1 a 2, al minut 82, es van canviar els protagonistes, és a dir, una centrada d’Aleix Cisteró la va rematar de cap el davanter mexicà.
L’Inter Escaldes, tercer, es troba a tres punts dels colomencs en empatar 0 a 0 contra la UE Engordany, tot i  gaudir d’una gran oportunitat de gol de Santi Triguero. En la part baixa, la UE Santa Coloma i l’FC Lusitans van empatar a 0. El cap de setmana vinent, inici de play-off pel títol i per la permanència.