Genís Soldevila va avançar a l’Inter amb un gol de penal contra l’FC Santa Coloma. Foto: Facundo Santana

La UE Sant Julià truca a la porta

La UE Sant Julià entra de ple en la lluita pel títol. Els de Fernando Ochoaizpur, que rep el suport a la banqueta de Sebas Varela, van aprofitar ahir l’empat de l’Inter Club Escaldes contra l’FC Santa Coloma per situar-se a només dos punts dels d’Otger Canals i Josep Manel Ayala. Els lauredians es van imposar per 0 a 1 a l’Atlètic Club Escaldes amb un gol al minut 55 de David Virgili. Mentrestant, l’Inter va empatar 1 a 1 contra l’FC Santa Coloma. Dimecres, l’Inter Escaldes, que assegura la seva classificació per disputar competició europea, i la UE Sant Julià s’enfronten en un partit vital per a la consecució del títol.
Els d’Otger Canals i Josep Manel Ayala van sumar només un punt davant un FC Santa Coloma contra les cordes des de fa jornades. Al minut 1, Gerard Hulk Artigas va poder marcar l’1 a 0, però el seu xut va marxar a fora. Al minut 10, Juanma Torres va provar amb un xut creuat, tot i que Nájera no va arribar a rematar bé a boca de canó. La jugada es va invalidar per fora de joc. Abans d’arribar al descans, el porter Miguel Ramos va salvar dues ocasions ben clares de Genís i també d’Adrià Gallego.
Els d’Albert Jorquera van buscar avançar-se en l’electrònic, però Álex Martínez va topar amb un encertat José Antonio. Genís també va tenir la seva i Miguel Ramos va salvar.
Al minut 62, un clar penal de Juanma Mirada sobre Genís el va transformar el 7 de l’Inter. L’FC Santa Coloma va aconseguir empatar aprofitant una badada defensiva amb un gol de Hamza.
En l’altre partit, el gol de David Virgili va ser suficient per a la UE Sant Julià, que està acabant la lliga en plena forma i amb resultats per ser candidats al títol.

La Penya baixa i el Carroi promocionarà

La Penya Andorra, amb només 11 jugadors disponibles a l’inici de partit tot i presentar 13 fitxes, va consumar ahir el seu descens a segona divisió en perdre per 4 a 3 contra la UE Engordany. Per tant, el CE Carroi es jugarà la salvació a la promoció. Els de Daniel da Costa guanyaven per 2 a 3 al descans amb dos gols de Correia i un de Martins, i això que al primer temps van perdre per lesió Carlos Gomes. Lafont i Guillaume van remuntar per certificar el descens de la Penya Andorra. Per la seva banda, el CE Carroi va superar per 3 a 2 la UE Santa Coloma amb un hat-trick del seu millor jugador, Youssef Ezzejjari. Pels colomencs va marcar Víctor Bernat.