Garcia intenta rematar una pilota al Centre d’Entrenament de la FAF.

La UE Santa Coloma derrota l’Inter per la mínima i estreny la lliga

Redacció / Foto: interescaldes.com

Un gol de penal de Bruno Gavim al minut 65 va ser suficient perquè la UE Santa Coloma derrotés l’Inter Club Escaldes en la segona jornada del play-off pel títol i apretés la classificació, que encara lidera el conjunt de Fede Bessone, amb 43 punts, ara, però, amb un sol punt d’avantatge respecte als de Juan Velasco, segons amb 42. El partit va ser molt igualat i amb molt poques ocasions per als dos conjunts. De fet, al primer temps colomencs i escaldencs només van crear perill a l’àrea rival arran de dues accions a pilota aturada, si bé les rematades no van trobar porteria. La tònica va seguir igual al segon temps i només la jugada del penal va acabar de desencallar el partit.

La derrota del líder no la va saber aprofitar la UE Sant Julià. Els lauredians podien igualar a 43 punts amb el vigent campió si guanyaven l’Atlètic Club Escaldes, però només van poder empatar a 1 amb els escaldencs, que es van avançar amb un gol de Cisteró de penal. Paschetta, a cinc minuts del final, va igualar el partit.

D’altra banda, en el play-off per la permanència, l’FC Santa Coloma va superar l’FC Ordino per 3-2, en un matx més igualat del que es podia pensar inicialment. Els homes de Franco Gross es van avançar per mitjà de Grondona al minut 35, però els ordinencs, gràcies a Corominas, que va transformar un penal, van igualar el matx als cinc minuts de la represa. Al 60, Blanco tornava avançar els colomencs que veiem, però, com novament Corominas igualava de nou el partit al minut 75. Dos minuts després, però, Marc Pujol faria el tercer i definitiu gol per l’FC Santa Coloma.

En l’altre partit, la UE Engordany, amb gols de Lankar i Daikha al 66 i al 74, respectivament, va superar el CE Carroi, que va consumar el descens i ja és equip de la Lliga Unida.

Precisament, en el play-off d’ascens a la Lliga Multisegur, la Penya Encarnada d’Andorra va fer un pas més en superar Immobiliària CISA FS la Massana per 0-1 amb gol de Raposo al minut 70. En l’altre partit, el Restaurant Manacor UE Extremenya es va desfer de l’Atlètic Amèrica per 5-3. Martis, en dos ocasions, Garcia, Marinho i Ramírez van marcar pels de Luis Blanco mentre Lucas, Bustos i Akcelrod ho van fer pel conjunt de Julio Olortegui.