La UE Santa Coloma s’endú el primer duel entre els màxims favorits al títol

El primer enfrontament directe entre dos dels cridats a lluitar pel títol es va saldar amb triomf de la UE Santa Coloma, que comparteix lideratge amb la UE Sant Julià i l’FC Santa Coloma i deixa enrere el campió actual, l’FC Lusitans.

Els colomencs es van imposar per 2-1. Rubio marcava al quart d’hora i Àlex Martínez feia el segon al 56. Dos Reis retallava diferències poc després de falta directa, però la victòria ja no es va escapar als de Lluís Miquel Aloy. El Sant Julià, que va superar el Burger King Inter Club Escaldes per 0-2, és primer per l’average. Els lauredians van disposar de diverses ocasions, però no van aconseguir posar-se al endavant fins al minut 68, quan Girau va aprofitar un malentès de la defensa per rebutjar l’esfèrica per encarar en solitari Oliva i superar-lo. Fabio, que ja havia tingut dues bones ocasions per marcar, va posar la sentència.

L’FC Santa Coloma va vèncer el CE Principat (1-3). Fité feia el primer a la mitja hora i Samir, al 74, el segon de penal. El gol de Palomo al 80 posava el Principat un altre cop dins el partit, però en el temps afegit Alejandro feia el tercer.

L’FC Encamp i la UE Engordany van sumar els primers punts del curs en empatar a un en el matx que els enfrontava. Un penal de Jordi al minut 41, que li va suposar l’expulsió, va permetre a Neira avançar els encampadans. Però just abans d’arribar al descans Cortés va engaltar la pilota tal com li venia des de més enllà de la frontal de l’àrea per fer una rematada amb una paràbola que va acabar al fons de la xarxa.