L’afegitó condemna al líder

V. D.
El temps d’afegitó i una relliscada inoportuna del porter Nico Ratti va provocar l’ensopegada del líder en solitari de la Lliga Multisegur Assegurances, l’UE Sant Julià, que tornarà a compartir el primer lloc amb l’Inter Club Escaldes. Els de Jesús Barón, que ahir feia un any que va arribar a la banqueta laurediana, van empatar 1 a 1 contra l’UE Engordany. Els lauredians, que van millorar molt amb l’entrada de l’espigat davanter francès Fousseyni Cissé al minut 82, es van avançar al minut 87 amb un penal força dubtós de Sebastien Agüero sobre Enric Pi i xiulat per l’assistent de Bruno Parente que va convertir en gol Walter Fernández. Els d’Otger Canals van protestar molt aquesta jugada, però no van perdre la fe i al minut 95 van empatar amb un remat de cap de Víctor Hugo a la sortida d’una falta. La relliscada del porter Nico Ratti va ser clau perquè el remat suposés l’empat a 1 definitiu.
Aquesta ensopegada laurediana la va aprofitar, novament, l’Inter Club Escaldes. Els d’Adolfo Baines tornen a empaitar l’UE Sant Julià amb els mateixos punts, 16. Els escaldencs van vèncer per 2 a 1 a l’FC Ordino amb dos gols de Xavi Gallart, que ahir va complir 37 anys, i l’últim al minut 84 que va trencar l’empat fet pel brasiler Vinicious Frasnelli. Els ordinencs van acabar amb 10 jugadors per l’expulsió per vermella directe de l’equatorià Javier Charcopa.
Per la seva banda, l’UE Santa Coloma se situa quart en golejar per 5 a 0 a l’FC Encamp. Els d’Albert Viladrich van sentenciar amb cinc gols al segon temps obra de Joan Salomo que va fer un hat-trick, del mallorquí Jaime Bauza en pròpia meta i el peruà Luis Pajares. Els encampadans van acabar amb 10 jugadors per l’expulsió de Derrick Pachou.
En l’últim partit de la jornada s’enfrontaven dos equips amb problemes i fora d’Europa: l’FC Lusitans i el Vall Banc FC Santa Coloma. Els colomencs van golejar per 1 a 4 amb gols de Marc Rebés, Víctor Furbi Rodríguez, el veterà i l’incombustible Juli Sánchez i l’últim de Gabi Riera. Per part dels de Quim Berto va marcar el xilè Nico Medina de penal.