L’Atlètic Amèrica s’entrega al descans

Víctor Duaso

L’Atlètic Amèrica, que té alguns jugadors cedits pel CE Carroi, sense cap objectiu a la Lliga Biosphere es va presentar amb només vuit jugadors a l’últim partit de la competició domèstica contra un CE Carroi que si guanyava es classificava per disputar la promoció d’ascens. Ho va fer, però només va jugar la primera part ja que l’Atlètic Amèrica va perdre cap al minut 20 un jugador per lesió i després va decidir a la segona part quedar-se als vestidors perquè tenia un jugador amb molèsties. Un cop amb sis el partit es va haver d’ajornar quan el marcador reflectia un 1 a 4 a favor del CE Carroi. No és la millor manera per classificar-se, però per als ordinencs serà amb menys desgast.

Avui, sorteig per conèixer l’ordre dels partits, però diumenge serà el partit d’anada amb tota seguretat. Mentrestant, el rival del CE Carroi, l’FC Encamp, va rebre els tres punts de la seva impugnació del matx contra el Penya Encarnada que va jugar amb dos jugadors sancionats.L’Atlètic Escaldes es va quedar sense aquesta plaça de promoció tot i guanyar per 2 a 1 a la UE Santa Coloma B. El Ranger’s va tancar el curs golejant per 7 a 1 l’FC Lusitans B, tot i tenir només un canvi a la banqueta, i l’FC Encamp B va golejar per 8 a 3 l’FC Santa Coloma B. L’Extremenya, amb només deu jugadors, va vèncer a l’FS la Massana.