El 31 a 0, a l’electrònic.

L’Atlètic Escaldes goleja per 31 a 0 a l’inici de lliga

V. D.
31 a 0. Aquest va ser el resultat del primer partit de la temporada del Black House Atlètic Escaldes. Els de Cabinho no van tenir cap tipus de pietat i van infringir un dur correctiu al CE Comapedrosa. En els primers 20 minuts, els escaldencs ja guanyaven per 13 a 0, amb quatre gols de Jonny Flores, dos de Marçal Raventós, tres d’Allan Nepomuceno i un d’Aitor Pereira, Òscar Durán, Nuno André i Roger Morales. A la segona part, els de Cabinho van marcar un total de 18 gols, gairebé un per minut davant d’un rival totalment superat. Els golejadors d’aquesta segona meitat van ser: Marçal Raventós (4), Eric Brito (1), Iván García (2), Òscar Durán (2), Guilherme Abrantes (1), Aitor Herrera (2), Nuno André (2), Jonny Flores (2), Marc Eduard (1) i Roger Morales (1).
Per la seva banda, en l’altre partit de la jornada de dimecres al vespre el DDS Madrid, dirigit per Gerard Barrufet, més conegut com a Barru, va golejar per 11 a 2 el CE Casa de Portugal. Els gols els van marcar: Mariano amb un hat-trick, Grego i Paquito Peña amb un doblet, un de Rogerio Novo, Marc Fumanal, un en pròpia meta de Roberto Carlos i un de Mimoun. Els gols del Casa de Portugal els va marcar l’incombustible David Bardina.