Ferran Pol refusa una ocasió de Gilson Correia. Foto: Facebook Atlètic Club Escaldes

L'Atlètic Escaldes i el FC Santa Coloma accedeixen a les 'semis' de la Copa Constitució

L'Atlètic Club Escaldes i el FC Santa Coloma es van classificar per les semifinals de la Copa Constitució i tanquen el quadre ja que dimecres es van classificar l'Inter Club Escaldes i la UE Sant Julià. L'Atlètic Club Escaldes, dirigit per Luis Blanco, va derrotar per 3 a 0 a l'UE Santa Coloma. Els escaldencs no van obrir el marcador fins al minut 64 amb un gol de penal del xilè Jaime Grondona. El davanter va superar des del punt fatídic a l'ex-internacional Ferran Pol. El penal el va cometre Gerard Aloy en evitar un gol amb la mà després d'un remat de Grondona. Els colomencs es van quedar amb 10 jugadors i l'Atlètic Club Escaldes ho va aprofitar per marcar dos gols més. Al minut 73, Jaime Grondona va marcar el seu segon gol en rematar una centrada de l'argentí Minutella. El 3 a 0 final el va marcar, Nico Minutella.

El rival de l'Atlètic Club Escaldes serà el FC Santa Coloma que es va desfer per 0 a 1 de l'UE Engordany amb un gol al minut 22 d'Andreu Ramos.