Ahmed va anotar ahir el segon de l’Inter, que capgirava el partit.

L’Atlètic guanya el derbi als penals i serà a la final de Copa amb l’Extremenya

Redacció / Foto: X. M. / FAF

L’Atlètic va necessitar els penals per derrotar l’Inter en el derbi escaldenc de les semifinals de la Copa Constitució i classificar-se per a la final, on l’espera la UE Extremenya després que el partit i la pròrroga acabessin 2-2. Els de Fede Bessone van sortir a l’atac des de bon inici, però va ser l’Atlètic qui va marcar en la primera arribada, al minut 11. Cavalcada de Bolivar per la dreta desfent-se de Ludo, centrada des de la línia de fons i Xavi Vieira només va haver d’empènyer la pilota al fons de la xarxa.

El domini de l’Inter va continuar, tot i que sense generar massa perill. Al 40, però, cavalcada de Paredes, també per la dreta, centrada des de la línia de fons i rematada a plaer d’Artigas per igualar el matx amb un gol calcat al primer. Dos minuts després, Ahmed es queda sol davant Ruiz i el bat amb un xut ras.

Al segon temps l’Atlètic va estirar línies i van sovintejar els dominis de Jesús Coca. Garrido al 68 empatava el matx amb un xut creuat des de dins l’àrea. A partir d’aquí joc travat, moltes faltes i molt poc futbol i la semifinal condemnada als penals.