Jesús Coca, el porter de la UE Engordany, va salvar més d’un gol de l’Atlètic Escaldes.

L’Atlètic segueix intractable

Víctor Duaso / Foto: Facundo Santana
Quinze jornades i quinze partits sense perdre. L’Atlètic Club Escaldes, després de l’eliminació als despatxos de la Copa Constitució Protecvall, va tornar a la competició domèstica amb victòria per 2 a 0 contra la UE Engordany, que li val per seguir líder i a quatre punts té l’Inter Escaldes i l’FC Santa Coloma, que van golejar en els seus respectius partits.
Els de Fede Bessone es van poder avançar en els primers 45 minuts, però el porter Jesús Coca ho va evitar en les seves aturades i també l’àrbitre, que va anul·lar un gol per suposada falta de Víctor Casadesús a Jordi Pérez. A la represa va arribar l’1 a 0 i va ser amb un gol en pròpia meta de Xavi Carmona després d’enviar al fons de la xarxa una centrada de Martí Riverola per l’esquerra. Èric Balastegui va estar a punt d’empatar a la jugada següent, però una vermella directa a Jordi Pérez per una dura entrada a Guillaume López va deixar el partit més que sentenciat. Amb superioritat numèrica, Jesús Coca va ser decisiu, tot i que l’andalús no va poder evitar el 2 a 0 de Guillaume López a porteria buida a l’àrea petita a la sortida d’un córner.
Els segons classificats no van fallar. L’FC Santa Coloma va golejar per 1 a 4 a l’FC Ordino amb gols al primer temps d’Eloy Gila i Carles Coto. A la represa, Estrada va posar emoció al partit, però Cristian Novoa i Marc Rebés van signar un nou triomf colomenc.
Per la seva banda, l’Inter va golejar per 0 a 6 la UE Sant Julià amb quatre gols en els primers 15 minuts amb doblet de Sascha, un del debutant Marc Caballé i un altre d’Ángel de la Torre. Al segon temps van sentenciar Domi Berlanga i Jordi Roca. Mentrestant, el Penya Encarnada va empatar a 1 contra la UE Santa Coloma.