Roger Marcé va aconseguir el 2 a 1 de l’Inter Club Escaldes amb un bonic gol.

L’Atlètic sent l’alè de l’Inter

Víctor Duaso / Foto: Facundo Santana
El despertar del vigent campió. Del carbó que anava a menjar amb Juan Velasco d’entrenador a tenir millors regals dels esperats amb Otger Canals de líder des de la banqueta. L’Inter Club Escaldes es troba a només dos punts del líder, l’Atlètic Club Escaldes. Els de Fede Bessone, que van empatar dissabte a 0 contra la UE Engordany, ja senten l’alè de ben a prop de l’Inter.
Otger Canals va decidir fer debutar de primeres el seu últim fitxatge, l’extrem dret i també davanter centre Jean Luc Assoubre. El de Costa d’Ivori, de 30 anys, estava ja fa dies entrenant amb els escaldencs i després de solucionar tots els tràmits burocràtics va ser anunciat oficialment i també va debutar ahir de titular contra l’FC Santa Coloma de Dmitri Chéryshev.
Els gols no han arribat fins a l’inici del segon temps. Al minut 48 va avançar els colomencs el davanter Eloy Gila. El de Sabadell va batre l’ex-FC Santa Coloma, Adrià Muñoz, amb un xut des de la frontal de l’àrea després d’aprofitar una recuperació de David Virgili. Tot seguit, Jean Luc va poder empatar, però va fallar i onze minuts després del 0 a 1, Domi Berlanga va fer la igualada. El marroquí va superar el porter figuerenc José Bejarano. Poc després, al minut 62, Roger Marcé va certificar la remuntada escaldenca amb un bonic gol des de fora de l’àrea.
A les acaballes del partit, Ángel de la Torre va poder sentenciar, tot i que va fallar tot sol i després Adrià Muñoz va salvar un gol cantat d’Eloy Gila. Els dos equips es troben empatats a 28 punts.
La UE Santa Coloma es va despenjar d’aquesta lluita entre els tres primers en empatar 1 a 1 contra l’FC Ordino. Els de Boris Antón van estar a punt d’avançar-se, però Juan Camilo es va topar amb el porter Luis Ángel Ferreiro. Al minut 20, l’FC Ordino va obrir el marcador amb un gol de l’ex-Inter Club Escaldes, Júnior. Abans d’arribar al descans, Faysal Chouaib va empatar a 1. A la represa, només va destacar l’expulsió per doble groga de Pedro Lobo, que va deixar amb 10 els ordinencs. Amb aquest resultat, els de Xavi Carmona surten del descens.
La UE Sant Julià continua cuer i també va salvar la seva tercera incompareixença en presentar-se amb només dos jugadors a la banqueta. Els de Pablo Huerga van caure derrotats per 2 a 3 contra el Penya Encarnada. Chechu Meneses va avançar els lauredians des del punt de penal, però Peter Muñoz i Rodrigo van remuntar.  Abans del descans va empatar Gutiérrez. Al minut 77, Rodrigo va donar els tres punts als de Richard Imbernón i ho van marcar amb 10 jugadors.