Un dels podis de les combinades de la primera Canillo Trail Races.

Lazaro i Ricart guanyen l’Ultra 70k de la Canillo Trail Races

Redacció / Foto: Canillo Trail

Martí Lazaro i Sara Ricart es van adjudicar ahir l’Ultra 70k combinada de la Canillo Trail Races després de finalitzar en segona i tercera posició, respectivament la cursa de 25 quilòmetres, i d’haver guanyat dissabte i obtingut la segona posició en la distància marató disputada dissabte.

En la combinada Gran Marató, el guanyador masculí (21 kilòmetres dissabte i 25 quilòmetres ahir) va ser Jordi Reyes, que va assolir una 12a posició dissabte i el 17è lloc ahir al matí. En categoria femenina, Esther Farré es va endur el premi a la millor corredora en aquesta llarga marató de dues etapes, assolint, ahir, una segona posició en la cursa llarga i una quarta posició en la mitja marató de dissabte.

Finalment, en la combinada Trail, en categoria masculina, el guanyador masculí absolut va ser Miquel Corbera, que es va imposar en ambdues distàncies (21 quilòmetres dissabte i 15 quilòmetres ahir). En categoria femenina, Elena Sánchez es va endur el guardó en guanyar la cursa d’ahir i assolint una novena posició en la mitja marató de diumenge.

El guanyador de la cursa de 25 quilòmetres va ser el corredor de la FAM Òscar Casal, que malgrat arrossegar dolor al peu després d’haver patit una torçada a l’Ultra Trail del Mont Blanc dijous passat, va arribar el primer a la meta amb un crono de  2:03.05, onze minuts més ràpid que Lazaro. El podi el va completar Rafael Toro amb un temps final de 2:19.11. En categoria femenina, Ona Castellsague va ser la guanyadora (2:43.33), seguida d’Esther Farré (2:59.59) i Sara Ricart (3:05.57).

En la prova de 15 quilòmetres, Miquel Corbera va repetir victòria després d’imposar-se dissabte en la cursa de 21 quilòmetres, mentre que en categoria femenina el triomf va ser per a Elena Sánchez.